Bertolli käyttää tällä hetkellä edellä kuvatun kaltaista puristusprosessia. Kuvissa näkyvien perinteisten koneiden sijasta käytämme nykyaikaisia laitteita, joiden avulla voimme varmistaa, että jokainen pullomme sisältää mahdollisimman korkealaatuista oliiviöljyä.
Puristusprosessi
Haluatko tietää, miten oliiviöljyä valmistetaan?
Step 1
OLIIVIT
Oliivit kypsyvät puissa sadonkorjuuseen asti. Perinteisissä oliivipuutarhoissa puut ovat tavallisesti jopa satoja vuosia vanhoja. Kypsät oliivit kerätään käyttämällä verkkoja.
Step 2
MYLLY
Kun oliivit on kerätty, ne kuljetetaan myllyyn. Oliivit erotellaan oksista, lehdistä ja muista mahdollisista roskista ja huuhdotaan kylmällä vedellä. Tämän jälkeen oliivit rikotaan ja puristetaan massaksi.
Step 3
PURISTAMO
Kiinteät osat ja nesteet erotellaan oliivimassasta kylmäpuristusmenetelmällä. Kun tämä prosessi on valmis, oliiviöljystä on erotettu ylimääräinen vesi ja kiintoaineet.
Step 4
SUODATTAMATON EKSTRA-NEITSYTOLIIVIÖLJY
SUODATUS
Step 4
SUODATTAMATON EKSTRA-NEITSYTOLIIVIÖLJY
Suodattamaton ekstra-neitsytoliiviöljy saadaan oliivien ensimmäisen puristuksen tuloksena käyttämättä lämpöä tai muita jalostus- tai prosessointimienetelmiä.
Step 5
SUODATUS
Ekstra-neitsytoliiviöljy saadaan suodattamalla öljy kevyesti.
BERTOLLI EKSTRA- NEITSYTOLIIVIÖLJY
Ekstra-neitsytoliiviöljymme on läpäistävä perusteelliset laatutestit. Tummanvihreä pullo suojaa tuotetta valolta.
Step 4
JALOSTUS
Oliiviöljyä jalostamalla saadaan miedompia makuja, kuten Mild Olive Oil ja Extra Light Tasting Olive Oil,
jotka saadaan lisäämällä jalostettuun öljyyn neitsytoliiviöljyä.
BERTOLLI CUCINA DELICATA OLIIVIÖLJY
Sekoitus jalostettua oliiviöljyä ja neitsytoliiviöljyä.
BERTOLLI CLASSICO OLIIVIÖLJY
Sekoitus jalostettua oliiviöljyä ja neitsytoliiviöljyä.