Bertolli Premium Edition

Tämä puhdas ja tasapainoinen vihreä oliiviöljy valmistuu tekemällä. Hitaasti. Piano, piano. Arvostamalla aitoutta. Yksinkertaisia asioita.

Joskus parhaaksi oliiviöljyreseptiksi riittää intohimoinen tekeminen ja oikean tasapainon etsiminen. Tekeminen niin monta kertaa, että emme edes huomaa tekevämme. Kansamme lämmön ansaitseminen. Selkeästi erottuvan artisokan maun sekä aromaattisten yrttien ja sitruksen vivahteiden välisen tasapainon löytäminen. Niin yksinkertaista se on. Karvauden ja pippurisuuden välinen tasapaino löytyy rakkaudella ja intohimolla tekemällä.

Bertolli Premium Edition

Palkinnot

18

Paras oliiviöljyvalikoima, yli 150 vuoden kokemus ja intohimo työhömme – siinä on kaikki, mitä tarvitsemme ollaksemme maailman suurin oliiviöljybrändi.

Ekstra-neitsytoliiviöljymme ovat voittaneet lukuisia palkintoja maailman tärkeimmissä kilpailuissa.

Bertolli Black Label

Bertolli Black Label

Vahvuus tarkoittaa toisinaan pelottomuutta. Pelottomuutta nauttia syvästä vihreydestä ja voimakkaan ruohoisesta mausta. Pelottomuutta pelon edessä. Oikean oliiviöljyn löytämistä etsimällä, ei sattuman kautta.

Pelottomuutta yhdistää vihreitä kasviksia, tomaatinlehtiä, artisokkaa, banaaninkuorta ja avokadon sävyjä. Kun pyrit tekemään jotain uutta käyttämällä logiikkaa ja päättäväisyyttä ja yhdistät niihin tunnetta, huomaat, että pelottomuus on ainoa keino löytää juuri se miellyttävä karvaus ja pitkään tuntuva pippurinen loppumaku, jotka luonnehtivat tätä oliiviöljyä. Yhdistämällä Picua-, Picudo Cobrançosa- ja Nocellara de Belice -lajikkeita juuri oikeassa suhteessa olemme löytäneet täydellisen tasapainon.