Home
Menu
×
×

Appelsiinimarinoidut simpukat

20' Easy 12345

500 g simpukoita (puhdistettuja)

200 ml Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä

60 ml Bertolli valkoviinietikkaa

1 appelsiinin mehu ja kuori

1 limen kuori

5 g paprikamaustetta

1 porkkana

3 salottisipulia

Valmistus:

Step 1

Kuumenna kasarissa Extra Virgin, etikka, appelsiininkuori, limenkuori ja paprikamauste sekä kasvikset (leikkaa ensin porkkana neljään osaan ja salottisipulit puoliksi).

Step 2

Lisää simpukat marinadiin ja kypsennä, kunnes ne avautuvat. Irrota simpukat kuoristaan ja siirrä sivuun.

Step 3

Ota marinadi pois liedeltä ja siivilöi. Lisää appelsiinin mehu. Pilko kasvikset.

Step 4

Lisää simpukat ja kasvikset marinadiin ja tarjoile.

Saatat pitää myös tästä