Home
Menu
×
×

Empanadat provolonejuustolla ja kirsikkatomaateilla

20' Medium 12345

Empanadat:

300 g vehnäjauhoja

90 ml Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä

90 g valkoviiniä

10 g suolaa

Täyte:

10 kirsikkatomaattia

200g provolonejuustoa

oreganoa

Valmistus:

Step 1

Sekoita kaikki ainekset paitsi tomaatit ja juusto tasaiseksi taikinaksi.

Step 2

Kauli taikina levyksi ja leikkaa taikinasta muotilla ympyränmuotoisia paloja.

Step 3

Täyte: Paloittele provolonejuusto 16 palaan ja pilko tomaatit neljään osaan.

Step 4

Jaa täyte ympyröiden keskelle ja taita puolikuiksi. Kiinnitä empanadojen saumakohdat kananmunalla ja friteeraa 2 minuuttia, kunnes pasteijat ovat kullanruskeita.

Saatat pitää myös tästä