Home
Menu
×
×

Greippi-ceviche

20' Easy 12345

400 g hammasahventa (puolirasvainen kala), ruodotonta ja nahatonta

1 nippu korianteria

1 greippi

4 limeä

30 ml Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä

1 punasipuli

suolaa

-”tiikerinmaitoa”

Valmistus:

Step 1

Ceviche: poista kaikki ruodot kalasta huolellisesti ja paloittele kala noin 2 cm kuutioiksi. Siirrä sivuun.

Step 2

Valmista ruodoista kalaliemi keittämällä niitä 10 minuuttia.

Step 3

Siivilöi liemi ja siirrä sivuun tiikerinmaitoa varten.

Step 4

Leikkaa ½ sipulista suikaleiksi ja siirrä sivuun tarjottavaksi cevichen kera.

Step 5

Tiikerinmaito: sekoita tehosekoittimessa kalaliemi, limemehu ja greippimehu, loput sipulista ja puolet korianterin lehdistä (poista varret).

Step 6

Sekoita kaikki ainekset yhteen ja lisää suolaa maun mukaan.

Saatat pitää myös tästä