Greippi-ceviche
20'
Easy
12345
400 g hammasahventa (puolirasvainen kala), ruodotonta ja nahatonta
1 nippu korianteria
1 greippi
4 limeä
30 ml Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä
1 punasipuli
suolaa
-”tiikerinmaitoa”
Step 1
Ceviche: poista kaikki ruodot kalasta huolellisesti ja paloittele kala noin 2 cm kuutioiksi. Siirrä sivuun.
Step 2
Valmista ruodoista kalaliemi keittämällä niitä 10 minuuttia.
Step 3
Siivilöi liemi ja siirrä sivuun tiikerinmaitoa varten.
Step 4
Leikkaa ½ sipulista suikaleiksi ja siirrä sivuun tarjottavaksi cevichen kera.
Step 5
Tiikerinmaito: sekoita tehosekoittimessa kalaliemi, limemehu ja greippimehu, loput sipulista ja puolet korianterin lehdistä (poista varret).
Step 6
Sekoita kaikki ainekset yhteen ja lisää suolaa maun mukaan.