Herkkusienicarpaccio ja kermainen pinaattimuhennos
				
				
					15'
					Easy
					
    
        12345
    
    				
				
					500 g herkkusieniä
Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä
suolaa
Pinaattimuhennos:
500 g pinaattia
100 g kermaa
suolaa
pippuria
parmesaanijuustoa
				 
								
									
					
					
					
						Step 1
						Puhdista herkkusienet ja viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi.
					 
					
					
						Step 2
						Lisää suola ja siirrä sivuun, kunnes pinaattimuhennos on valmis.
					 
					
					
						Step 3
						Pinaattimuhennos:
Keitä pinaattia 2 minuuttia ja siivilöi. Laita kerma ja pinaatti kasariin.
					 
					
					
						Step 4
						Keitä 5 minuuttia, soseuta seos ja kaada carpaccion päälle.
					 
					
					
						Step 5
						Raasta päälle parmesaanijuustoa ja paista uunissa grillivastuksen alla 200 °C asteessa 5 minuuttia.