Home
Menu
×
×

Herkkusienicarpaccio ja kermainen pinaattimuhennos

15' Easy 12345

500 g herkkusieniä

Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä

suolaa

Pinaattimuhennos:

500 g pinaattia

100 g kermaa

suolaa

pippuria

parmesaanijuustoa

Valmistus:

Step 1

Puhdista herkkusienet ja viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi.

Step 2

Lisää suola ja siirrä sivuun, kunnes pinaattimuhennos on valmis.

Step 3

Pinaattimuhennos: Keitä pinaattia 2 minuuttia ja siivilöi. Laita kerma ja pinaatti kasariin.

Step 4

Keitä 5 minuuttia, soseuta seos ja kaada carpaccion päälle.

Step 5

Raasta päälle parmesaanijuustoa ja paista uunissa grillivastuksen alla 200 °C asteessa 5 minuuttia.

Saatat pitää myös tästä