Jättikatkarapunuudelit persiljaöljyllä
15'
Medium
12345
200 g nuudeleita
200 ml kalalientä (vettä)
4 jättikatkarapua
ripaus sahramia
suolaa
nippu tuoretta persiljaa
3 valkosipulinkynttä
Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä
Step 1
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori katkaravut, mausta suolalla ja ruskista nopeasti öljyssä.
Step 2
Paista pannulla puolet nuudeleista ja siirrä sivuun.
Step 3
Paista loput nuudelit , lisää sahrami ja osa kalaliemestä ja sekoita. Lisää joukkoon loput nuudelit ja paistetut katkaravut.
Step 4
Persiljaoliiviöljy:
Upota persiljanippu kiehuvaan veteen 1 minuutiksi. Poista persilja, lisää valkosipulinkynnet veteen ja keitä 5 minuuttia.
Step 5
Soseuta persilja ja valkosipuli tasaiseksi tahnaksi ja lisää vähitellen oliiviöljyä, kunnes kastikkeen koostumus on sopiva.
Step 6
Tarjoile nuudelit persiljaöljyn kera.