Home
Menu
×
×

Jättikatkarapunuudelit persiljaöljyllä

15' Medium 12345

200 g nuudeleita

200 ml kalalientä (vettä)

4 jättikatkarapua

ripaus sahramia

suolaa

nippu tuoretta persiljaa

3 valkosipulinkynttä

Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä

Valmistus:

Step 1

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori katkaravut, mausta suolalla ja ruskista nopeasti öljyssä.

Step 2

Paista pannulla puolet nuudeleista ja siirrä sivuun.

Step 3

Paista loput nuudelit , lisää sahrami ja osa kalaliemestä ja sekoita. Lisää joukkoon loput nuudelit ja paistetut katkaravut.

Step 4

Persiljaoliiviöljy: Upota persiljanippu kiehuvaan veteen 1 minuutiksi. Poista persilja, lisää valkosipulinkynnet veteen ja keitä 5 minuuttia.

Step 5

Soseuta persilja ja valkosipuli tasaiseksi tahnaksi ja lisää vähitellen oliiviöljyä, kunnes kastikkeen koostumus on sopiva.

Step 6

Tarjoile nuudelit persiljaöljyn kera.

Saatat pitää myös tästä