Munakoiso-cannelloni t kevyellä basilika-béchamelkastikkeella
				
				
					20'
					Medium
					
    
        12345
    
    				
				
					2 munakoisoa
2 mozzarellajuustoa
Béchamelkastike:
40 g vehnäjauhoja
40 ml Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä
500 ml täysmaitoa
suolaa
10 tuoretta basilikanlehteä
				 
								
									
					
					
					
						Step 1
						Kuori munakoisot ja leikkaa ne suorakaiteen muotoon. 
					 
					
					
						Step 2
						 Viipaloi munakoisot ohuiksi viipaleiksi, ruskista viipaleet nopeasti ja kääri mozzarellanpalasten ympärille (leikkaa kumpikin mozzarellajuusto kuuteen osaan).
					 
					
					
						Step 3
						Béchamelkastike: Kaada Extra Virgin oliiviöljy kasariin ja lisää jauhot.
					 
					
					
						Step 4
						Keitä 7 minuuttia koko ajan vispilällä sekoittaen. 
					 
					
					
						Step 5
						Lisää lämmitetty maito jauhoseokseen koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.
					 
					
					
						Step 6
						Kaada kastike cannellonien päälle ja grillaa uunissa 180 °C lämpötilassa, kunnes pinta saa väriä.
					 
					
					
						Step 7
						Leikkaa basilikanlehdet suikaleiksi ja ripottele cannellonien päälle.