Munakoiso-cannelloni t kevyellä basilika-béchamelkastikkeella
20'
Medium
12345
2 munakoisoa
2 mozzarellajuustoa
Béchamelkastike:
40 g vehnäjauhoja
40 ml Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä
500 ml täysmaitoa
suolaa
10 tuoretta basilikanlehteä
Step 1
Kuori munakoisot ja leikkaa ne suorakaiteen muotoon.
Step 2
Viipaloi munakoisot ohuiksi viipaleiksi, ruskista viipaleet nopeasti ja kääri mozzarellanpalasten ympärille (leikkaa kumpikin mozzarellajuusto kuuteen osaan).
Step 3
Béchamelkastike: Kaada Extra Virgin oliiviöljy kasariin ja lisää jauhot.
Step 4
Keitä 7 minuuttia koko ajan vispilällä sekoittaen.
Step 5
Lisää lämmitetty maito jauhoseokseen koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.
Step 6
Kaada kastike cannellonien päälle ja grillaa uunissa 180 °C lämpötilassa, kunnes pinta saa väriä.
Step 7
Leikkaa basilikanlehdet suikaleiksi ja ripottele cannellonien päälle.