Home
Menu
×
×

Munakoiso-cannelloni t kevyellä basilika-béchamelkastikkeella

20' Medium 12345

2 munakoisoa

2 mozzarellajuustoa

Béchamelkastike:

40 g vehnäjauhoja

40 ml Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä

500 ml täysmaitoa

suolaa

10 tuoretta basilikanlehteä

Valmistus:

Step 1

Kuori munakoisot ja leikkaa ne suorakaiteen muotoon.

Step 2

Viipaloi munakoisot ohuiksi viipaleiksi, ruskista viipaleet nopeasti ja kääri mozzarellanpalasten ympärille (leikkaa kumpikin mozzarellajuusto kuuteen osaan).

Step 3

Béchamelkastike: Kaada Extra Virgin oliiviöljy kasariin ja lisää jauhot.

Step 4

Keitä 7 minuuttia koko ajan vispilällä sekoittaen.

Step 5

Lisää lämmitetty maito jauhoseokseen koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.

Step 6

Kaada kastike cannellonien päälle ja grillaa uunissa 180 °C lämpötilassa, kunnes pinta saa väriä.

Step 7

Leikkaa basilikanlehdet suikaleiksi ja ripottele cannellonien päälle.

Saatat pitää myös tästä