Punainen tonnikalapihvi ja venäläinen salaatti
20'
Medium
12345
Tonnikala:
400 g punaista tonnikalafileetä (pakastettuna ja sulatettuna)
suolaa maun mukaan
Bertolli Extra Virgin oliiviöljyä
Venäläinen salaatti:
2 pientä perunaa
1 porkkana
6 retiisiä
3 suolakurkkua
Majoneesia
Step 1
Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi ja laita viipaleet jääveteen.
Step 2
Paloittele perunat ja porkkanat pieniksi kuutioiksi ja keitä kuutioita suolatussa vedessä noin 10 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Jäähdytä kuutiot huuhtelemalla niitä kylmällä vedellä.
Step 3
Lisää kuutioihin hienonnetut suolakurkut ja majoneesi ja sekoita kaikki ainekset. Siirrä seos sivuun.
Step 4
FTonnikalapihvi:
Jaa filee kahteen n. 200 g palaan. Mausta palat suolalla ja ruskista kevyesti molemmilta puolilta niin, että sisus jää punertavaksi.