Home
Menu
×
×

Punainen tonnikalapihvi ja venäläinen salaatti

20' Medium 12345

Tonnikala:

400 g punaista tonnikalafileetä (pakastettuna ja sulatettuna)

suolaa maun mukaan

Bertolli Extra Virgin oliiviöljyä

Venäläinen salaatti:

2 pientä perunaa

1 porkkana

6 retiisiä

3 suolakurkkua

Majoneesia

Valmistus:

Step 1

Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi ja laita viipaleet jääveteen.

Step 2

Paloittele perunat ja porkkanat pieniksi kuutioiksi ja keitä kuutioita suolatussa vedessä noin 10 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Jäähdytä kuutiot huuhtelemalla niitä kylmällä vedellä.

Step 3

Lisää kuutioihin hienonnetut suolakurkut ja majoneesi ja sekoita kaikki ainekset. Siirrä seos sivuun.

Step 4

FTonnikalapihvi: Jaa filee kahteen n. 200 g palaan. Mausta palat suolalla ja ruskista kevyesti molemmilta puolilta niin, että sisus jää punertavaksi.

Saatat pitää myös tästä