Suklaatorttu pistaasikastikkeella
15'
Easy
12345
Suklaatorttu:
185 g kondensoitua maitoa
110 g ruskeaa sokeria
20 g Bertolli Olio di Oliva Classico oliiviöljy
120 g tummaa suklaata
Pistaasikastike:
50 g pistaaseja
Bertolli Extra Virgin -oliiviöljyä
Step 1
Suklaatorttu:
Sekoita kondensoitu maito ja sokeri kasarissa ja keitä hiljalleen pienellä lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos on saanut väriä.
Step 2
Lisää muut ainekset ja jatka sekoittamista, kunnes seos on tasainen.
Step 3
Vuoraa kakkuvuoka leivinpaperilla ja levitä seos vuokaan.
Step 4
Anna jäähtyä vähintään 1,5 tuntia jääkaapissa tai kunnes seos kovettuu.
Step 5
Irrota vuoasta ja leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi.
Step 6
Kastike:
Soseuta pistaasit tahnaksi tehosekoittimessa ja lisää Bertolli Olio di Oliva Classico oliiviöljy, kunnes muodostuu tasainen kastike.