Home
Menu
×
×

Suklaatorttu pistaasikastikkeella

15' Easy 12345

Suklaatorttu:
185 g kondensoitua maitoa
110 g ruskeaa sokeria
20 g Bertolli Olio di Oliva Classico oliiviöljy
120 g tummaa suklaata

Pistaasikastike:
50 g pistaaseja
Bertolli Extra Virgin -oliiviöljyä

Valmistus:

Step 1

Suklaatorttu: Sekoita kondensoitu maito ja sokeri kasarissa ja keitä hiljalleen pienellä lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos on saanut väriä.

Step 2

Lisää muut ainekset ja jatka sekoittamista, kunnes seos on tasainen.

Step 3

Vuoraa kakkuvuoka leivinpaperilla ja levitä seos vuokaan.

Step 4

Anna jäähtyä vähintään 1,5 tuntia jääkaapissa tai kunnes seos kovettuu.

Step 5

Irrota vuoasta ja leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi.

Step 6

Kastike: Soseuta pistaasit tahnaksi tehosekoittimessa ja lisää Bertolli Olio di Oliva Classico oliiviöljy, kunnes muodostuu tasainen kastike.

Saatat pitää myös tästä