Home
Menu
×
×

Turska-confit sahramikastikkeella

15' Easy 12345

800 g turskafileetä

Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä

1 valkosipulinkynsi

turskan kypsentämiseen käytetty oliiviöljy

ripaus sahramia

suolaa

Valmistus:

Step 1

Poista turskafileestä ruodot, jos tarpeen.

Step 2

Leikkaa fileet n. 200 g paloiksi.

Step 3

Laita kalapalat kasariin ja peitä ne Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyllä. Kypsennä kalapaloja öljyssä pienellä lämmöllä n. 6 minuuttia. (Tarkista kalan kypsyys esim. haarukalla tai tikulla. Kala on täysin kypsä, kun se menee kalafileen läpi helposti ilman tuntuvaa vastusta.)

Step 4

Nosta fileet oliiviöljystä ja siirrä sivuun.

Step 5

Kastike: Lämmitä 20 ml vettä ja lisää sahrami niin, että vesi saa vähitellen väriä.

Step 6

Sekoita turskan kypsentämisessä syntyneeseen hyytelöön hieman öljyä ja vatkaa seos tasaiseksi.

Step 7

Lisää lopuksi sahramivesi ja suolaa maun mukaan.

Saatat pitää myös tästä