Turska-confit sahramikastikkeella
				
				
					15'
					Easy
					
    
        12345
    
    				
				
					800 g turskafileetä
Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
turskan kypsentämiseen käytetty oliiviöljy
ripaus sahramia
suolaa
				 
								
									
					
					
					
						Step 1
						Poista turskafileestä ruodot, jos tarpeen.
					 
					
					
						Step 2 
						Leikkaa fileet n. 200 g paloiksi.
					 
					
					
						Step 3
						Laita kalapalat kasariin ja peitä ne Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyllä. Kypsennä kalapaloja öljyssä pienellä lämmöllä n. 6 minuuttia. (Tarkista kalan kypsyys esim. haarukalla tai tikulla. Kala on täysin kypsä, kun se menee kalafileen läpi helposti ilman tuntuvaa vastusta.)
					 
					
					
						Step 4
						Nosta fileet oliiviöljystä ja siirrä sivuun.
					 
					
					
						Step 5
						Kastike:
Lämmitä 20 ml vettä ja lisää sahrami niin, että vesi saa vähitellen väriä.
					 
					
					
						Step 6
						Sekoita turskan kypsentämisessä syntyneeseen hyytelöön hieman öljyä ja vatkaa seos tasaiseksi.
					 
					
					
						Step 7
						Lisää lopuksi sahramivesi ja suolaa maun mukaan.