Turska-confit sahramikastikkeella
15'
Easy
12345
800 g turskafileetä
Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
turskan kypsentämiseen käytetty oliiviöljy
ripaus sahramia
suolaa
Step 1
Poista turskafileestä ruodot, jos tarpeen.
Step 2
Leikkaa fileet n. 200 g paloiksi.
Step 3
Laita kalapalat kasariin ja peitä ne Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyllä. Kypsennä kalapaloja öljyssä pienellä lämmöllä n. 6 minuuttia. (Tarkista kalan kypsyys esim. haarukalla tai tikulla. Kala on täysin kypsä, kun se menee kalafileen läpi helposti ilman tuntuvaa vastusta.)
Step 4
Nosta fileet oliiviöljystä ja siirrä sivuun.
Step 5
Kastike:
Lämmitä 20 ml vettä ja lisää sahrami niin, että vesi saa vähitellen väriä.
Step 6
Sekoita turskan kypsentämisessä syntyneeseen hyytelöön hieman öljyä ja vatkaa seos tasaiseksi.
Step 7
Lisää lopuksi sahramivesi ja suolaa maun mukaan.