Valkoinen kalafilee pestokastikkeella
15'
Medium
12345
Kala:
2 kampelafileetä, paino noin 200 g
suolaa
Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä
Punainen pesto:
1 nippu basilikaa
30 g cashewpähkinöitä
20 g parmesaanijuustoa
Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä tarpeen mukaan
Step 1
Hiero kalafileet molemmin puolin suolalla ja Extra Virgin-oliiviöljyllä samalla, kun paistinpannu kuumenee.
Step 2
Ruskista fileiden pinta pannulla (paista ensin lihapuoli kutistumisen ehkäisemiseksi, ja paista vasta sitten nahkapuoli).
Step 3
Laita fileet uunivuokaan, peitä punaisella pestolla ja paista uunissa 180 °C asteessa noin 5 minuuttia.
Step 4
Pesto:
Sekoita kaikki ainekset ja lisää hieman oliiviöljyä. Soseuta ja lisää samalla pieni määrä vettä.
Step 5
Lisää loput oliiviöljyt. Huolehdi, että kastike on riittävän paksua pysyäkseen kalan päällä.