Home
Menu
×
×

Valkoinen kalafilee pestokastikkeella

15' Medium 12345

Kala:

2 kampelafileetä, paino noin 200 g

suolaa

Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä

Punainen pesto:

1 nippu basilikaa

30 g cashewpähkinöitä

20 g parmesaanijuustoa

Bertolli Extra Virgin-oliiviöljyä tarpeen mukaan

Valmistus:

Step 1

Hiero kalafileet molemmin puolin suolalla ja Extra Virgin-oliiviöljyllä samalla, kun paistinpannu kuumenee.

Step 2

Ruskista fileiden pinta pannulla (paista ensin lihapuoli kutistumisen ehkäisemiseksi, ja paista vasta sitten nahkapuoli).

Step 3

Laita fileet uunivuokaan, peitä punaisella pestolla ja paista uunissa 180 °C asteessa noin 5 minuuttia.

Step 4

Pesto: Sekoita kaikki ainekset ja lisää hieman oliiviöljyä. Soseuta ja lisää samalla pieni määrä vettä.

Step 5

Lisää loput oliiviöljyt. Huolehdi, että kastike on riittävän paksua pysyäkseen kalan päällä.

Saatat pitää myös tästä