Vasikkaa scaloppine sahramikastikkeella
25'
Hard
12345
8 vasikanleikettä
5 teelusikallista BERTOLLI Originale Extra Virgin-oliiviöljyä
1 tl sahramia
1,4 dl marsalaviiniä
1,4 dl valkoviiniä
50 g vehnäjauhoja
suolaa
pippuria
Step 1
Sekoita marsalaviini ja valkoviini lasissa ja liuota sahrami viiniseokseen.
Step 2
Siirrä sivuun 10 minuutiksi.
Step 3
Leikkaa vasikanleikkeet kahteen osaan ja nuiji tarvittaessa ohuemmiksi lihanuijalla.
Step 4
Leivitä leikkeet jauhoissa molemmilta puolilta.
Step 5
Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa.Kun öljy on kuumaa, lisää leikkeet pannulle.
Step 6
Ruskista leikkeitä noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.
Step 7
Käännä leikkeet. Lisää suolaa ja pippuria ja kaada sahramilla maustettu viiniseos leikkeiden päälle.
Step 8
Keitä kastike kokoon ja kääntele samalla leikkeitä kastikkeessa. Tarjoile leikkeet kastikkeen kera.