Home
Menu
×
×

Vasikkaa scaloppine sahramikastikkeella

25' Hard 12345

8 vasikanleikettä

5 teelusikallista BERTOLLI Originale Extra Virgin-oliiviöljyä

1 tl sahramia

1,4 dl marsalaviiniä

1,4 dl valkoviiniä

50 g vehnäjauhoja

suolaa

pippuria

Valmistus:

Step 1

Sekoita marsalaviini ja valkoviini lasissa ja liuota sahrami viiniseokseen.

Step 2

Siirrä sivuun 10 minuutiksi.

Step 3

Leikkaa vasikanleikkeet kahteen osaan ja nuiji tarvittaessa ohuemmiksi lihanuijalla.

Step 4

Leivitä leikkeet jauhoissa molemmilta puolilta.

Step 5

Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa.Kun öljy on kuumaa, lisää leikkeet pannulle.

Step 6

Ruskista leikkeitä noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Step 7

Käännä leikkeet. Lisää suolaa ja pippuria ja kaada sahramilla maustettu viiniseos leikkeiden päälle.

Step 8

Keitä kastike kokoon ja kääntele samalla leikkeitä kastikkeessa. Tarjoile leikkeet kastikkeen kera.

Saatat pitää myös tästä